regemp3.net
Disclaimer

Va rugam sa cititi cu atentie urmtorul document si sa-i accordati maxima seriozitate.

Disclaimer

Acest website isi propune sa informeze publicul prin intermediul unor fisiere audio si video complete sau partiale despre muzica romaneasca si internationala punand la dispozitia publicului fisierele spre descarcare gratuita, dar respectand termenii si conditiile acestui site.

Cu toate acestea insa, toate fisierele audio si/sau video, informatiile sau orice alte date cuprinse in site-ul RegeMP3.Net sau in orice alt produs care este promovat de RegeMP3.Net nu reprezinta activitate de piraterie sau incalcarea dreptului de autor.

Termeni de utilizare

1. Acceptul dumneavoastra
Utilizand si/sau vizitand acest website (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site) ACCEPTATI AUTOMAT TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.

2. Web site-ul RegeMP3.Net
Termenii si conditiile sunt aplicabile in cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu materiale audio si/sau video, informatii sau alte materiale si servicii pe site. Acest site poate contine linkuri spre alte site-uri sau fisiere, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul RegeMP3.Net.
RegeMP3.Net nu are control si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricarui alt site. Prin utilizarea acestui site dumneavoastra absolviti in mod explicit RegeMP3.Net de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs a unui alt site. Prin urmare, va recomandam sa cititi termenii si conditiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati, atunci cand parasiti site-ul nostru.

3. Accesul pe website
Va garantam permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea urmatorilor Termeni de folosinta:

4. Dreptul proprietatii intelectuale
Continutul website-ului nostru este oferit dumneavoastra doar cu scop informational si pentru uz personal si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de  proprietate.

Continutul, conceptul si "ley-out-ul" (asezare, design) precum si orice alt material avand legatura cu site-ul nostru sunt protejate de legislatia privind proprietea intelectuala. Nici o parte din continutul (imagini sau text) nu vor fi copiate fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la administratorul paginii web sau creatorul acesteia.

Conform Legii nr 8/1996 (modificata prin Ordonanta de Urgenta nr. 123 din 1 Septembrie 2005) privind incalcarea dreptul de autor, atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz, potrivit legii.

Speram ca prin acest anunt sa va dati seama ce inseamna dreptul de autor.

Conditii de utilizare

1. Accesarea paginii web
Accesarea paginii web se va face sub forma https://www.regemp3.net sau https://regemp3.net sau sub forma unui link extern de pe pagini externe (parteneri si/sau motoare de cautare). Accesarea excesiva a site-ului pe o perioada scurta de timp va considerata flood si se va lua masurile necesare pentru depistarea persoanei care a facut respectiva fapta.

Speram ca prin aceste anunturi vizitatorii si utilizatorii paginii web sa inteleaga ca orice fapta facuta in mod ilegal si impotriva noastra va fi luata in considerare ca o "amenintare" si se vor lua masurile legale pentru aceasta fapta.

muzica noua   colinde   videoclipuri   top 50  

Toate cautarile: ALL   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z  

Sitemap | filme online | manele noi

Copyright © 2009-2023 RegeMp3.Net . Disclaimer / Raporteaza Abuz